GROOTSTE INKOOPCENTRUM EN OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR MANICURE, WELLNESS EN NAGELSTYLING
 
       HOME PAGINA  >>02. Caption  >>2. Caption Topcoat

ItemID : 1890

2. Caption Topcoat

Als alternatief raden we je de Spa Ritual Topcoat aan. Deze Vegan topcoat heeft een ontzettend mooie glans, precies zoals je van Caption gewend bent. Bovendien is de topcoat flexibel, waardoor je minder snel scheurtjes of beschadigingen in de nagel zult krijgen. De droogtijd is iets langer, maar het resultaat geweldig!Caption Topcoat: Kan al worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht (zo snel droogt de lak). Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, CAPTION is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd “schoon” blijft. CAPTION Topcoat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.

CAPTION is gebaseerd op een revolutionaire formule, de LacQ3 technology. Deze nieuwe formule zorgt voor een verbluffend resultaat. Bij juist gebruik wordt CAPTION zo hard als gel en blijft het 3x langer zitten dan een gewone nagellak!
De unieke LacQ3 technology is verwerkt in zowel de kleuren als de base- en topcoats. Het optimale resultaat wordt dus bereikt als CAPTION Basecoat, CAPTION kleur en CAPTION Topcoat in combinatie worden gebruikt.
(Bij afwijkend gebruik zal CAPTION niet het gewenste resultaat geven, gebruik het alleen in combinatie met de base- en topcoat)

Gerelateerde items:

ItemID : 2663
Conversion Top
€17.95
Aantal  
ItemID : 2045
GOLD Topcoat
€10.25
Aantal