GROOTSTE INKOOPCENTRUM EN OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR MANICURE, WELLNESS EN NAGELSTYLING
 
       HOME PAGINA  >>  >>Conversion Base

ItemID : 2662

Conversion Base

Onze Prijs: €17.95
Young Nails Slick Pour is een hoogwaardig poedercoating-systeem met de look en eigenschappen van acryl. Echter is een nieuwe set Slick Pour binnen 30 minuten geplaatst en kun je dit binnen ongeveer 10 minuten afweken! Tevens zorgt het Vitamine E Complex en Calcium voor een optimale gezondheid van de natuurlijke nagel. Tip: combineer Slick Pour met Conversion voor een ijzersterke applicatie! Strooi een Slick Pour Powder in de Conversion Basecoat, hard uit in de lamp en seal af met de Conversion Topcoat.

- Geurloos
- Een complete set binnen 30 minuten
- Afweken binnen ongeveer 10 minuten
- Droogt aan de lucht, geen lamp nodig
- Eenvoudig aan te brengen
- Longlasting resultaat
- Bevat Vitamine E en Calcium
- Verkrijgbaar in 60 kleuren
- HygiŽnisch; niet dippen maar strooien
- Geschikt voor lange ťn korte nagels

Stap 1 - Breng een ruime hoeveelheid Activator aan op alle nagels. Vijl vervolgens de nagels bij in het gewenste model en werk het oppervlak van de nagels af met een 180-grit vijl. Buffer tenslotte met een 180-grit of 240-grit sponsvijl. Verwijder stof met een nailwipe en Young Nails Swipe.

Stap 2 - Werk nagel voor nagel door de Basecoat aan te brengen en vervolgens een schepje poeder over de nagel te strooien. Gebruik zoveel poeder als nodig is om de nagel gelijkmatig te bedekken. Doe dit bij alle 10 nagels en verwijder vervolgens overtollig poeder met een zacht borsteltje.

Stap 3 - Herhaal de bovenstaande stap.

Stap 4 - Breng een ruime hoeveelheid Activator aan op alle nagels. Vijl vervolgens de nagels bij in het gewenste model en werk het oppervlak van de nagels af met een 180-grit vijl. Buffer tenslotte met een 180-grit of 240-grit sponsvijl. Verwijder stof met een nailwipe en Young Nails Swipe.

Stap 5 - Breng een tweede laagje Activator aan op de nagels. Gebruik een nailwipe om de activator in de nagel te poetsen.

Stap 6 - Tenslotte breng je de Topcoat aan op alle nagels. Haal na iedere nagel het penseeltje van de Topcoat over een droge nailwipe om deze te reinigen. Breng hierna een tweede laagje Topcoat op dezelfde manier aan. Laat dit 5 minuten drogen.

Slick Pour aanbrengen: https://www.youtube.com/watch?v=5baLstPXOJI
Slick Pour verwijderen: https://www.youtube.com/watch?v=aZNk0jjmB8k
Aantal